Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONICA

Kako je Dinamo srušio mit o ziceru nad zicerima

23.11.2008.
u 09:55

Dinamov poraz protiv Rijeke u zaostaloj utakmici HNL-a prošle srijede nije razljutio samo njihova izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića, nego i brojnu kladiteljsku vojsku koja je bila uvjerena da Dinamo sigurno prolazi Kantridu.

Ljudi su nemilice “trpali” na pobjedu Dinama jer tako odličan koeficijent, koji se i nakon pada nije spuštao ispod 2,00, nisu htjeli propustiti jer su smatrali da je to božićni dar kladioničarskih tečajnika kladiteljima.

I kladioničarski eksperti, koji preko blogova nude “sigurne parove” igračima uz plaćanje, pobjedu Dinama označili su kao zicer nad zicerima. Svi koji su se kladili na pobjedu Dinama imali su neoborive argumente za njegovu pobjedu.

Dinamo ne može izgubiti bodove u dvije utakmice zaredom, Rijeka je loša momčad koju je Hajduk mogao kolo prije dotući, itd. itd.., redali su se argumente oni koji koeficijent na pobjedu Dinama smatrali poklonom kladionica kladiteljima. Međutim, kada je utakmica počela i kada je kapetan Bišćan dobio crveni karton, svi njihovi argumenti pali su u vodu.

Tako su i blagajnice u kladionica u četvrtak jutro ostale besposlene, jer da je bilo obratno, sigurno bi imale pune ruke posla. Dinamo je tako kladiteljima još jednom pokazao da treba bježati od zicera na kojega svi kladitelji ulažu sve što imaju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije