Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO MU SE DOGODILO?

Kako će ovo objasniti doma? Brazilcu se dogodila neoprostiva greška pred kamerama

Richarlison
Foto: Screenshot/Twitter
1/4
08.07.2019.
u 17:22

Posljednji pogodak zabio je Richarlison, igrač engleskog Evertona koji je nakon susreta, očito preplavljen emocijama, dao izjavu za brazilski SporTV. Pred kamerama se sjetio svoje prabake kojoj je posvetio pobjedu

Brazilci su u nedjelju osvojili svoju devetu Copa Americu gdje su u finalu bili bolji od Perua s 3-1. 

Posljednji pogodak zabio je Richarlison, igrač engleskog Evertona koji je nakon susreta, očito preplavljen emocijama, dao izjavu za brazilski SporTV. Pred kamerama se sjetio svoje prabake kojoj je posvetio pobjedu.

Richarlison
1/8

Stvarno gesta vrijedna divljenja od strane mladog Brazilca, ali u nastavku razgovora s novinarom, Richarlisonu se dogodila rijetko viđena pogreška koju je pokušao opravdati iste sekunde. 

Naime, novinar ga je upitao kako mu se zove prabaka, a tada je svojim odgovorom šokirao i nasmijao i novinara i samoga sebe. 

- Ne mogu se sjetiti. Zaboravio sam. Ne mogu, previše je emocija. Ne mogu se sjetiti. Sada je vrijeme za slavlje, ali reći ću vam kasnije ako se sjetim - rekao je uz smijeh.

>>> Pogledajte kako Dejan Lovren slavi u svlačionici

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:00 08.07.2019.

Nogometaš :-) .-)

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:22 08.07.2019.

I Modric je zaboravio kako je dobio par milijuna eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije