Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN ZAHTJEV?

Kako bi vi postupili? Gosti bijesni zbog mladenaca, prijete bojkotom: Oni nisu normalni

Mladenci
Foto: Getty Images
1/3
19.05.2019.
u 20:17

Na svadbi će biti oko 200 gostiju, a veliki broj je bijesan jer su navijači Liverpoola

Mladenci iz Liverpoola koji će se 1. lipnja  vjenčati u Engleskoj zabranio je svojim gostima gledanje finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Po priči jednog od pozvanih gostiju, par je tražio na pozivnici da nitko ne pita za finale, da ne gledaju na svojim mobitelima i da ne napuštaju svadbu zbog utakmice, piše Liverpool echo.

Većina ljudi koji će prisustvovati tom vjenčanju je iz Liverpoola, ali mladenci su strogo poručili da je ovo dan za njih, a ne za utakmicu.

Na svadbi će biti oko 200 gostiju, a veliki broj je bijesan jer su navijači Liverpoola. 

- Razumijem ih donekle, to je nogometna utakmica, mladenci ne žele usred svadbe pola gostiju nestane iz sale, to je dan koji su planirali toliko dugo, suosjećam s njima - rekao je jedan od pozvanih dok je drugi poručio kako sigurno neće propustiti veliku utakmicu. 

- Shvaćam, to je njihova svadba, ali zahtjev nije normalan. Međutim, moji prijatelji i ja sigurno nećemo propustiti finale Lige prvaka koje igra naš klub i naći ćemo način da gledamo taj susret - poručio je. 


 
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:48 19.05.2019.

Imaju citavu noc pred sobom,neka puste ljude da gledaju😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije