Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga nacija

Kakav šok za Nijemce! Elf nije nositelj u kvalifikacijama za Euro

Portugal - Poljska
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.11.2018.
u 23:35

Zlata vrijedan bod Poljacima donio je Milik u 66. minuti iz 11-erca, nakon što su Portugalci vodili 1:0 golom A. Silve

Kakav šok za Nijemce! Ne samo što su posljednjim mjesto u skupini A ispali iz elitnog razreda Lige nacija, već su izgubili i status nositelja za kvalifikacije za EP.

Navijali su Nijemci za pobjedu Portugala protiv Poljske, tim bi rezultatom izbjegli jedno od dva najlošija mjesta među 12 reprezentacija elitnog razreda, no utakmica u Guimaraesu završila je 1:1.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Zlata vrijedan bod Poljacima donio je Milik u 66. minuti iz 11-erca, nakon što su Portugalci vodili 1:0 golom A. Silve.

U polufinale Lige nacija plasirali su se Engleska, Portugal, Švicarska i Nizozemska.

U Ligi B Švedska je pobijedila Rusiju s 2:0. Strijelci su bili Victora Lindelof (41.) i Marcus Berg (72.). Švedska pobjedom prestigla Ruse te zbog bolje gol-razlike ide u viši razred. 

Škotska je u Ligi C pobijedila Izrael s 3:2. Junak je bio Forrest koji je Izraelcima zabio tri gola. Strijelci za Izraelce bili su Kayal i Zahavi.

Srbija je nadjačala Litvu s 4:1 i ide u Ligu B. Zabili su Mitrović, Prijović, Ljajić i Zulpa (ag.), a za Litvu je strijelac bio Petravicius. Rumunjska je u gostima nadjačala Crnu Goru s 1:0.

Kosovo ide u Ligu C nakon što je na domaćem terenu pobijedila Azerbajdžan s 4:0. Zeneli je s tri pogotka bio junak Kosova, a zabio je još i dinamovac Amir Rrahmani. U istoj skupini Malta i Ovčji Otoci igrali s 1:1.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar babas
babas
03:23 21.11.2018.

Zlata vrijedan je bio onaj gol Jedvaja u nadoknadi,u protivnom bi mi i Island izgubili status nositelja. A ekipama iz drugog šešira je dovoljan jedan loš dan da propuste EP.

DH
dalibor.hren
05:58 21.11.2018.

Sad bi trebali upasti u "našu" skupinu!!!

QU
quovadis
17:35 21.11.2018.

Nema veze. Vratiti ce se jaci nego ikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije