Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEŠILI GA SE

Kakav propust! Za Dinamo nije bio dobar, a evo gdje je danas

Gabriel
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
15.04.2019.
u 09:20

Magalhaes je igrao za drugu momčad Dinama, ali su u klubu procijenili da nije pojačanje. Nisu otkupili njegov ugovor i on se vratio u Lille.

Nogometaši PSG-a propustili su sinoć i drugu priliku za teoretsku potvrdu naslova prvaka Francuske. Parižani su u posljednjem susretu 32. kola izgubili na gostovanju kod drugoplasiranog Lillea sa 1:5 i tako potvrdu osvajanja osmog naslova nacionalnog prvaka, a šestog u posljednjih sedam sezona odgodili za još najmanje tri dana. 

A jedan od strijelaca za Lille bio je branič Gabriel Magalhaes. Riječ je o 21-godišnjaku koji je bio u zagrebačkom Dinamu od veljače do lipnja prošle godine. No, za prvu momčad plavih odigrao je samo jednu utakmicu, u porazu od Rijeke na Maksimiru s 2:1.

Magalhaes je igrao za drugu momčad Dinama, ali su u klubu procijenili da nije pojačanje. Nisu otkupili njegov ugovor i on se vratio u Lille.

Gabriel je ove sezone odigrao osam utakmica za francusku momčad, a gol moćnoj pariškoj momčadi bio mu je prvi ove sezone.

Drugi Lille sada ima 64 boda, 17 manje uz utakmicu više od PSG-a te bi Parižanima naslov mogao izmaknuti samo ako oni izgube svih sedam utakmica do kraja, a Lille pobijedi svih svojih šest preostalih dvoboja. Lilleu je ova pobjeda mnogo važnija u borbi za drugo mjesto jer sada ima osam bodova više od trećeg Lyona.

>> Pogledajte slavlje dinamovaca nakon što su izborili finale

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
zoranos
10:31 15.04.2019.

Ako se dobro sječam u Dinamu su rekli da je odličan, ali je otkup ugovora bio 2 ili više milijuna. Gabriel je branič, a Dinamo trenutno ima najbolju obranu u povijesti HNL-a vjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije