Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA PROCJENA

Igrao je za drugu momčad Dinama, a sada će se prodati za 30-ak milijuna eura

Gabriel dos Santos Magalhaes
Foto: Igor Soban/PIXSELL
27.02.2020.
u 09:38

Branič Lillea Gabriel dos Santos Magalhaes na pragu je transfera od 30 milijuna eura, a Dinamo ga je odbacio.

Branič Lillea Gabriel dos Santos Magalhaes (22) ove sezone igra vrlo dobro pa nije čudno da su interes za njega pokazali brojni europski klubovi.

Strani mediji pišu da su za Brazilca zainteresirani Arsenal, Manchester City, Leicester i Everton, a spominje se i bogati PSG. Njegova cijena je poprilična jer Lille za transfer traži oko 30 milijuna eura.

– Ne znam što će se dogoditi, ali naravno da bih jednog dana volio igrati u Premierligi – rekao je Gabriel koji je ove sezone odigrao 22 utakmice u prvenstvu Francuske i zabio jedan gol.

No zanimljivo je da je ovaj nogometaš bio u Dinamu. Brazilac je u Zagreb stigao 2018. godine na posudbu iz Lillea, ali je za prvu momčad plavih odigrao samo jednu utakmicu, u porazu od Rijeke na Maksimiru..

Magalhaes je jednu polusezonu igrao za drugu momčad Dinama, a Lille je tada tražio višemilijunsku odštetu što modri nisu platio. Nisu otkupili njegov ugovor i on se vratio u Lille. A sada će, po svemu sudeći, Gabriel uskoro biti prodan za 30-ak milijuna eura i napraviti transfer veći od Olmova.

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
10:09 27.02.2020.

što bi bilo kad bi bilo..

KO
komunikolog
09:53 27.02.2020.

Šteta što nije bio na probi u nekom drugom klubu npr. Hajduku!

UN
unknown11
09:49 27.02.2020.

Teophile je profesor nogometa za ovog, nije Dinamo ništa propustio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije