Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Toronto

Kakav preokret! Lučić-Baroni na nevjerojatan način izbacila 8. igračicu svijeta!

Mirjana Lucic-Baroni of Croatia raects after defeating Simona Halep of Romania during their match at the 2014 U.S. Open tennis tournament in New York, August 29, 2014.  REUTERS/Adam Hunger (UNITED STATES  - Tags: SPORT TENNIS)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.08.2015.
u 19:44

Sada joj slijedi meč protiv Talijanke Vinci, koja je sa 6:0, 6:0 svladala sunarodnjakinju Knapp.

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni ostvarila je veliku pobjedu na WTA turnira u Torontu. U prvom kolu nakon velikog preokreta slavila je protiv osme igračice svijeta Karoline Pliškove, bilo je 3:6, 7:6 (5) i 6:2.

Čehinja je bez velikih problema dobila prvi set, čak je triput uzela servis Lučić-Baroni, a jednom ga izgubila, a u drugom setu povela je 4:0 i činilo se da je to kraj priče. No, Hrvatica se vratila u igru i uspjela izboriti tie-break u kojem je slavila i izjednačila u setovima.

U odlučujućem je Čehinja potpuno popustila, a Mikica se razigrala i uvjerljivo došla do drugog kola nakon sat i 55 minuta borbe. Sada joj slijedi meč protiv Talijanke Vinci, koja je sa 6:0, 6:0 svladala sunarodnjakinju Knapp.

>>Đokovića prvo proglasili Hrvatom, a sada je iz Ekvatorijalne Gvineje!

Komentara 3

Avatar Bekrija
Bekrija
20:21 11.08.2015.

Bravo! :)

ZA
zambezi
20:41 11.08.2015.

Ajd Mikica sto vise uzmi love,trebat ce i za stare dane!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:53 11.08.2015.

da je tata vodio bila bi br. 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije