Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. kolo HNL-a

Kakav preokret Hajduka za pobjedu nad Slaven Belupom!

Slaven Belupo - Hajduk
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
09.03.2019.
u 16:49

Hajduk je golovima u posljednjim minutama utakmice srušio Belupo i nastavio pozitivan niz

Hajduk je nakon preokreta u Koprivnici svladao Slaven Belupo (2:1) u 24. kolu domaćeg nogometnog prvenstva. Bijeli su tako nastavili pozitivan proljetni niz, u šest posljednjih utakmica skupio je četiri pobjede i dva remija.

U 57. minuti susreta Juranović je srušio Delića, a sudac Jović isključio kapetana Hajduka i pokazao na bijelu točku. Siguran realizator bio je Jelić.

Zirdum je u 68. minuti dobio drugi žuti karton, a Hajduk je dvije minute prije kraja stigao do izjednačujućeg gola. Delić je ubacio, a Stanko Jurić skočio i zabio glavom. Za veliki preokret Hajduka pobrinuo se Tudor golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Vodi Dinamo s 58 bodova, Hajduk je sada preskočio Goricu na petom mjestu s 37 bodova, a Slaven Belupo je sedmi s 22 boda.  

Susret se igrao na Gradskom stadionu, a sudio je pred 1200 gledatelja Jović iz Zagreba.

Strijelci: 1-0 Jelić (57pen), 1-1 Jurić (88), 1-2 Tudor (90+3)

Crveni kartoni: Juranović (Haj, 56), Zirdum (Sla, 68)

>> Pogledajte i kako su navijači razgrabili Plavu devetku

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
17:17 09.03.2019.

Pomoćni signalira faul jer je bio dva metra od situacije.Glavni maše da se igra nastavi i pada gol iz iste akcije.Belupo znači ubijen na štetu lignji.Lignje pitam vas dali je ovo okej način da se močvara isuši? Fuj.

AR
Arger
17:42 09.03.2019.

Zasto nisu suđeni jedanajsterci u 12 i 15 min za Slaven.....Opet bezocna krađa kmecavaca.

DU
Deleted user
17:21 09.03.2019.

Ajmo večernji clanak o brutalnoj krađi u korist orjunaške zadruge.Močvara ovo,ono ništa sad.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije