Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN TRANSFER

KAKAV POSAO! Čupić na ljeto stiže u Zagreb: Osjetio sam kemiju, ambiciju i izazov

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
05.02.2021.
u 10:38

– Mislim da ne treba trošiti previše riječi govoreći o kvaliteti pojačanja koje dolazi u naš klub. Zadovoljni smo što je postignut dogovor i što još jedan reprezentativac dolazi k nama od sljedeće sezone – rekao je direktor kluba Vedran Šupuković

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić novi je član Rukometnog kluba PPD Zagreb od srpnja! Objavio je to klub danas na svojoj službenoj web-stranici.

U bogatoj i uspješnoj karijeri ovaj 34-godišnjak ima čak sedam odličja s reprezentacijom, četiri bronce i tri srebra, a prije nego li je stigao u Vardar u ljeto 2016. (s kojim je osvojio dva naslova Lige prvaka), igrao je za VIVE Kielce (jedan naslov Lige prvaka), Rhein-Neckar Löwen, RK Gorenje Velenje, SD Octavio Vigo, RK Medvešćak i RK Metković. Najboljim rukometašem Hrvatske proglašen je 2018. godine.

Klub je s novim igračem dogovorio suradnju na tri godine, počevši od 1. srpnja 2021. Tako je, uz Željka Musu, još jedno veliko rukometno ime pojačalo redove hrvatskog prvaka od iduće sezone.

– Mislim da ne treba trošiti previše riječi o kvaliteti pojačanja koje dolazi u naš klub. Zadovoljni smo što je postignut dogovor i što još jedan reprezentativac dolazi k nama od sljedeće sezone. Sa svojim iskustvom, kako na reprezentativnom polju tako i s osvojena tri naslova Lige prvaka, naša ekipa sigurno će profitirati. Želimo Zagreb vratiti tamo gdje pripada na rukometnoj mapi Europe i time smo se vodili kod dovođenja zadnjih pojačanja. Nadamo se odličnoj suradnji s Čupićem – rekao je direktor kluba Vedran Šupuković.

– Punih 15 godina igram u inozemstvu i Zagreb je za mene i moju obitelj došao u pravom trenutku. Sa sportskim direktorom Valčićem razgovarao sam o tome da klub treba nove ljude i novu energiju. Ja sam se našao u toj viziji i planu kluba za sljedećih nekoliko godina i jednostavno sam odlučio da je vrijeme da se vratim kući te da probam pomoći koliko mogu, također i utjecati na mlade koliko mogu jer je prisutna i rezultatska kriza – kaže Čupić.

– S nama starijima i iskusnijima nadam se da će se promijeniti atmosfera svlačionice, također ćemo pokušat dignuti i vratiti Zagreb koliko možemo na stare staze slave kada su bile pune dvorane i kada su padali dobri rezultati. Osjetio sam osjetnu kemiju, ambiciju i novi izazov u karijeri, što mi je sigurno pomoglo pri odluci. Vjerujem da će sve izaći na dobro – dodao je.

– Trenutačna situacija s pandemijom ne ide na ruku mladim i neiskusnim ekipama koje imaju puno novih igrača jer smo više vremena proveli na testiranjima i u karantenama nego u dvorani. Mislim da je ova sezona čudna za sve i čekam da se ova situacija s koronom primiri. Sigurno će se i iskristalizirati ekipa Zagreba kako bismo se za sljedeću sezonu što kvalitetnije i korektnije pripremili – izjavio je novi igrač PPD Zagreba Ivan Čupić

Ključne riječi

Komentara 3

PE
Perspektivan
15:20 05.02.2021.

A najvise je osjetio kako ga stizu godine!

DU
Deleted user
11:38 05.02.2021.

hahahaha jakog pojačanja, niko ga više neće pa ajd u zagreb, ubjedljivo najgori igrač repke na svjetskom prvenstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije