Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Kaka se vratio nakon pet i pol mjeseci: Povratak posvećujem supruzi

Kaka
AFP
04.01.2011.
u 10:04

- To je dobro ne samo za Real nego i za svjetski nogomet. Bio je presretan nakon utakmice - istaknuo je portugalski trener Jose Mourinho

Nogometaši madridskoga Reala u 17. kolu Primere u gostima su svladali Getafe 3:2 (2:1). Strijelci su bili Christiano Ronaldo dvaput (jednom s 11 m) i Özil za Real, a Parejo i Abin za Getafe. Realu je u 82. minuti isključen Arbeloa.

- Očekivao sam da ćemo tu utakmicu pobijediti s tri ili četiri pogotka razlike. No, na kraju prvog poluvremena vidio sam kako momčad nije bila uopće skoncentrirana. Strepjeli smo do posljednje minute, bila je to čudna utakmica - nezadovoljan je bio Realov trener Jose Mourinho.

Nakon više od pet mjeseci stanke zbog ozljede koljena u momčad madridskog Reala vratio se Kaka. Brazilski veznjak odigrao je posljednjih petnaestak minuta susreta.

-  To je dobro ne samo za Real već i za svjetski nogomet. Bio je presretan nakon utakmice - dodao je portugalski trener.

Svoje dojmove nakon susreta prenio je i Kaka.

- Prošao sam kroz dosta turbulentno razdoblje, no vjerujem da je sada došao kraj mojim brigama. Nisam uopće bio siguran hoću li se više moći vratiti nogometu, neopisivo sam sretan. Ovaj povratak posvećujem svojoj obitelji, ponajprije supruzi jer jedino ona zna kroz što sam sve prolazio proteklih pet mjeseci - kazao je Brazilac.  

Ostali rezultati: Villarreal - Almeria 2:0, Zaragoza - Sociedad 2:1, Atletico Madrid - Santander 0:0, Mallorca - Hercules 3:0. Poredak: Barcelona 46, Real 44, Villarreal 36... 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
20:36 04.01.2011.

Jel netko gledal tekmu...kak je igral...kak se kreće po terenu ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije