Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šurjak poludio

'Kajem se što sam izgubio živce i napao suca Batinića'

'sport-31.10.2009.,split,hrvatska-hajduk dinamo edoardo reja napao je sudca  Photo:Nino Strmotic/VLM'
'nino strmotic/VLM'
01.11.2009.
u 16:05

Pobjeda nad najvećim rivalom za Hajduk i njegove navijače uvijek je ugodna. Pa, tako i ova. Hajduk je pokazao da može, pokazao je da Dinamo nije tako nadodirljiv kako je djelovalo tijekom sezone, i to je to.

Splićani su napravili pomak s desetog na deveto mjesto, ali ispred njih je čak i Dinamova druga momčad Lokomotiva, a Dinamova momčad ispred bijelih ima (pre)velikih jedanaest bodova prednosti. Najveću uslugu Hajduk je napravio Šibeniku, koji sljedeće nedjelje u Maksimiru ima prigodu zasjesti na prvo mjesto. Da, kad se zagrebe ispod površine, to su najveće značajke Hajdukove pobjede.

Torcide nije bilo, ali opet je u Poljudu bilo hukanja. I to kad je Sammir isključen, pa Hajduk, unatoč nekoliko tisuća gledatelja na stadionu može očekivati novu kaznu zbog rasizma. Zbog toga je i prijavljen u službenom zapisniku.

Baš kao što je u zapisniku prijavljen i šef struke Ivica Šurjak, koji je u tunelu nasrnuo na glavnog suca Damira Batinića.

- Hajdukov član uprave Ivica Šurjak odgurnuo me u predjelu prsišta - napisao je Batinić.

No, to je službeni zapisnik, nije Batinić naivan pa da sve napiše još dok su strasti uzavrele. Bit će zanimljiv njegov dopunski izvještaj. Šurjaku ne gine kazna, nije njegovo ponašanje primjereno. Da se razumijemo, Batinić je sudio grozno, nije se držao kriterija, Pandžu je isključio nakon što mu je, tvrdi Hajdukov stoper, prije utakmice kazao "Pandža, pazi se", nije kaznio brutalnosti Slepičke i Cufrea... Ali sve to ne daje Šurjaku pravo da ga napada, da se fizički obračunava s njim.

- Sada mi je žao, ali Batinićevo suđenje bilo je užasno. Izgubio sam živce kao nikad, vidjelo se na njegovu suđenju u drugom poluvremenu da sve odluke donosi u Dinamovu korist. Sad iz ove kože ne mogu, to je bio trenutak moje slabosti, jednostavno mi je pao mrak na oči - dan poslije govorio je Šurjak, koji i ne traži opravdanje za svoj postupak za kojim žali.

Šurjak je zadovoljan kako je Hajduk igrao.

- Uvjeren sam da će ova pobjeda nad Dinamo značiti preokret, da ćemo puni samopouzdanja, krenuti prema naprijed.

Komentara 8

DA
darkobbb
16:56 01.11.2009.

surjaka treba trajno izbacit s posla sad se kao kaje mos mislit pa meni moj sef na poslu digne zivac svaki dan pa ga ne napadam fizicki jel znam kaku cu zavrsit i zato ako se surjaka ne kazni opet ce to radit jer ce znat da nece bit kaznjen

OB
-obrisani-
06:33 02.11.2009.

dokle će degenerici i debili sjediti na tribinama ,a još ktome potpomognuti članovima uiprave kluba...ukinimo nogometna prvenstvana 5 godina

MA
markan
16:10 01.11.2009.

Maršiću koji si ti jadnik :))) Jel plačeš? Plači Maršiću, Božo Sušec još nije prestao od jučer. Ajde kreni ti sada plakanje, uskoro će ti i Židak pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije