Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA KLUBA

Kahn: Van Gaal mora odrediti tko su glavni igrači

Louis van Gaal
AFP
27.10.2009.
u 15:55

Oliver Kahn, legendarni vratar njemačke nogometne reprezentacije i minhenskog Bayerna, kritizirao je način rada novog trenera kluba, Nizozemca Louisa van Gaala.

Prošle sezone Bayern je ostao bez naslova prvaka u Bundesligi, a niti ove sezone nije dobro počelo klubu s novim trenerom. Bayern se trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice, a imaju četiri boda manje od vodećeg sastava iz Leverkusena.

- Već dvije godine loše se radi u klubu. Mislio sam da će Van Gaal promijeniti takvo stanje, ali nije - rekao je 40-godišnji Kahn koji se od Bayerna i nogometa oprostio na kraju sezone 2007./08.

- U Bayernu se moraju znati i odrediti zvijezde. Trebaju postojati nositelji igre, jer se time uzdiže kult momčadi. Ti igrači dobivaju veliko samopouzdanje zbog takvog stava prema njima. Nema smisla svakog ljeta potpuno mijenjati momčad, dovoditi nove igrače i reći: svi ste vi jednaki - rekao je Kahn. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije