Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema drame!
Povratak na članak

Moramo vratiti agresiju i borbenost, te pronaći zamjenu za Mandžukića

Veseli reakcija igrača nakon utakmice, pogotovo “senatora” Modrića i Lovrena, koji su sami priznali da igraju loše, ali i poručili da znaju što treba promijeniti

Komentari 8

Avatar Django
Django
08:40 26.03.2019.

Stvar je jednostavna, igra naše reprezentacije uopće ne ovisi o tome tko je i koliko je kvalitetan selektor nego da li se igračima igra ili ne. I Mourinho bi sa njima imao iste rezultate kao Dalić, Kovač ili Čačić. Do uspjeha u Rusiji je došlo isključivo zbog toga što su “senatori” zaključili da će uskoro u nogometnu mirovinu bez da su ikada postigli neki veći rezultat, pa su grizli i išli doslovno glavom pod kopačku. Samo ta borbenost i igra “svi za jednoga, jedan za sve” a ne neka ekstra klasa odvela ih je do finala. Tog naboja više nema i sada igraju kao kad je izbornik bio Čačić. Zato se “zvijezdama” hitno treba zahvaliti i radikalno promijeniti sastav. Čast izuzecima kao što je Lovren, ali od “ruske” generacije trebaju ostati samo on, Rebić, Vrsaljko i Kramarić. Sve ostalo u penziju. Zasluženu, da se razumijemo, jer nitko ne spori njihov rezultat, ali Hrvatska ima rezultat samo kad igra 100% a to je lekcija koju igrači svaki puta iznova uče i nikako da nauče.

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:22 26.03.2019.

Prema nazad moramo naći golmana i stopera, a Vidu prebaciti na desni bok dok se vrati Vrsaljko. Prema naprijed treba od zdravog Rebića tražiti da promijeni stil igre. Umjesto da dodaje prvu loptu da je zadrži dok se drugi priključe.. on to svojom fizičkom snagom može odigrati. A najprije treba od svih skupa tražiti da više trči i bore se i sve će opet biti ok.

VL
ST
Stipan
08:27 26.03.2019.

Odmah poslije svjetskog prvenstva se sve raspalo i slijedećeg dvadaest godina ništa od vatrenih . To nije moja želja, već stvarnost.

VL
AN
antonelić
09:31 26.03.2019.

mi moramo promjeniti pristup ... moramo skupiti glave , svi zajedno i u sinergiji djelovati , kao onomad kada nas je bodrila čitava nacija plus iseljeništvo u rusiji ... evo , npr. precjednica bi se trebala više smiješiti i slikati na utakmicama , jer to joj je posao ... u nezgodan trenutak je stigla ( plasirana ) afera sa godzill. žalac pa niti jolly nije bio na utakmici sa unučićem na leđima ( pinokio ) ... nije bilo niti gosp.intel. mamića koji čami u beiha umjesto da daje podršku vatrenima u mađarskoj ... i na kraju , ali ne manje važno : gdje je bio prd.vld. anemija plenković sa njonjom ? ... zar ima nešto važnije od praćenja našeg brenda u budimpešti ; kockasti forever !!! ...

VL
Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
13:39 26.03.2019.

Nikola Kalinic...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.