133 16°C
 • Avatar Django
  Django:

  Stvar je jednostavna, igra naše reprezentacije uopće ne ovisi o tome tko je i koliko je kvalitetan selektor nego da li se igračima igra ili ne. I Mourinho bi sa njima imao iste rezultate kao Dalić, Kovač ili Čačić. Do ... prikaži još! uspjeha u Rusiji je došlo isključivo zbog toga što su “senatori” zaključili da će uskoro u nogometnu mirovinu bez da su ikada postigli neki veći rezultat, pa su grizli i išli doslovno glavom pod kopačku. Samo ta borbenost i igra “svi za jednoga, jedan za sve” a ne neka ekstra klasa odvela ih je do finala. Tog naboja više nema i sada igraju kao kad je izbornik bio Čačić. Zato se “zvijezdama” hitno treba zahvaliti i radikalno promijeniti sastav. Čast izuzecima kao što je Lovren, ali od “ruske” generacije trebaju ostati samo on, Rebić, Vrsaljko i Kramarić. Sve ostalo u penziju. Zasluženu, da se razumijemo, jer nitko ne spori njihov rezultat, ali Hrvatska ima rezultat samo kad igra 100% a to je lekcija koju igrači svaki puta iznova uče i nikako da nauče.

 • Avatar lip_ko_nadan
  lip_ko_nadan:

  Prema nazad moramo naći golmana i stopera, a Vidu prebaciti na desni bok dok se vrati Vrsaljko. Prema naprijed treba od zdravog Rebića tražiti da promijeni stil igre. Umjesto da dodaje prvu loptu da je zadrži dok se drugi priključe. ... prikaži još!. on to svojom fizičkom snagom može odigrati. A najprije treba od svih skupa tražiti da više trči i bore se i sve će opet biti ok.

 • antonelić:

  mi moramo promjeniti pristup ... moramo skupiti glave , svi zajedno i u sinergiji djelovati , kao onomad kada nas je bodrila čitava nacija plus iseljeništvo u rusiji ... evo , npr. precjednica bi se trebala više smiješiti i slikati ... prikaži još! na utakmicama , jer to joj je posao ... u nezgodan trenutak je stigla ( plasirana ) afera sa godzill. žalac pa niti jolly nije bio na utakmici sa unučićem na leđima ( pinokio ) ... nije bilo niti gosp.intel. mamića koji čami u beiha umjesto da daje podršku vatrenima u mađarskoj ... i na kraju , ali ne manje važno : gdje je bio prd.vld. anemija plenković sa njonjom ? ... zar ima nešto važnije od praćenja našeg brenda u budimpešti ; kockasti forever !!! ...

Još iz rubrike Sport

Filip Hrgović i Marinela Ćaja
4
USKORO PRED OLTAR

Filip Hrgović pravi je sretnik, pogledajte kakvu će ljepoticu oženiti!

Marko Popović
NAKON 21 GODINU

Marko Popović u 37. godini završio karijeru

Giulia Nicastro
Dno dna

Balavac na sramotan način provocirao sutkinju, ali pored takvih roditelja...

4