Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drvlje i kamenje

Kada vide ove komentare, igračima Hajduka će prisjesti slavlje: Jedan navijač je sve rekao!

Torcida
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/4
17.09.2020.
u 18:04

Štovatelji bijele boje su se uz izrazito negativne tonove osvrnuli na cjeloukupnu predstavu

Navijači Hajduka dočekali su pobjedu u 2. pretkolu Europske lige, ali nisu ostali baš nimalo oduševjeni predstavom. A i kako bi. Mogao je splitski klub već do poluvremena voditi s minimalno tri pogotka razlike, a na kraju je protiv daleko slabijeg suparnika strepio da ne izbori produžetke.

Završilo je uz 1:0 pobjedu (Caktaš 4'), a štovatelji bijele boje su se uz izrazito negativne tonove osvrnuli na cjeloukupnu predstavu. Prenosimo sa službene stranice Hajduka na Facebooku neke od najistaknutijih komentara:

- Možete pričati što hoćete, ali ovo uopće nije bilo loše. Ovo je bilo očajno!

- Čime se vi hvalite, jedva ste pobijedili amatersku momčad koja nas je zgazila u drugom poluvremenu. Samo srećom nismo primili gol. Sramota je mala riječ za igrače Hajduka!

- Imalo ozbiljnija ekipa bi nas razmontirala. Bolje da smo ispali. Slijedi masakr.

- Neka vas je sramota. Mučite se protiv kluba koji je 80 puta slabiji od vas. Što će vam danas biti isprika? Vrućina ili teren? Ostavke svi po redu i povedite nekolicinu igrača sa sobom.

- Konačno jedna prava utakmica bez stresa. Puno točnih dodavanja, kombinatorike, sigurno u obrani. Pa vi kao da ste cijepljeni protiv nogometa!

- Jedino pozitivno prolaz, ostalo sve katastrofa. Da mi je netko prije godinu dana rekao da će nam struka biti Vučko i Vukas, objesio bih se o prvo stablo.

- Prekaljeni stručnjak Hari Vukas i vizionarska igra predodređena na duge staze. Dotaknuli ste dno.

- Igra nije dno. Čak nije ni dno dna,  već onaj mulj ispod dna.

- Ovo je možda i najgora utakmica koju sam u životu pogledao.

Ključne riječi

Komentara 12

RE
RedTree
18:51 17.09.2020.

Brbić srlja iz jedne greške u drugu, daje ugovor čovjeku, koji nema nikakvo ozbiljno trenersko iskustvo, a kamoli uspjeh. Kondicija nula, čvrstina i agresivnost također, u napadu neke solo akcije, nigdje neke igre, probijanja. A pogled na Jurića i Todorovića te tjera na plač, jedan ne zna ni biti ni defanzivni stup ispred obrane i dodati loptu, a drugi bek bez kondicije, kod kojeg sve pliva. Hitno pravi trener s dva pristojna pojačanja. Kraljevstvo za ozbiljnog trenera. E moj Staniću i Kepčija, gdje vas nađu i vaša pojačanja, što niste doveli Pinta iz dinama za beka npr.

RS
rasta sev
19:20 17.09.2020.

Utakmica dinama sinoć bila je muka za gledanje ali igra Hajduka s Renovom u Sj.Makedoniji bila je pravi horor sa skepsom očekujem utakmicu Osijeka s Baselom, ne piše nam se dobro.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
21:58 18.09.2020.

Oprostite, završio sam na hitnoj, jer torcidi nije bio kriv mamić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije