Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO IH

Kada Ibra časti: Pogledajte čime je iznenadio Rebića i društvo

AC Milan v Bologna - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL
20.11.2020.
u 15:10

Zlatan je to učinio povodom godišnjice od kada je konzola izašla u Europi. Sony, proizvođač, je tim povodom konzolu pustio u prodaju, a Ibra je odmah uzeo desetke pakiranja i poslao ih na adrese suigrača

Zlatan Ibrahimović osebujna je persona i na terenu i van njega, a ovo drugo dokazao je neobičnim znakom pažnje za njegove suigrače. 

Naime, Milanove igrače je iznenadio novin PlayStationom 5, najnovijih modelom popularne igračke konzole. 

Zlatan je to učinio povodom godišnjice od kada je konzola izašla u Europi. Sony, proizvođač, je tim povodom konzolu pustio u prodaju, a Ibra je odmah uzeo desetke pakiranja i poslao ih na adrese suigrača koji su mu zahvalili preko društvenih mreža.

Milan nakon sedam kola drži prvo mjesto sa 17 bodova, a Ibra je najbolji strijelac prvenstva s osam golova! Dok s 39 na leđima i dalje dominira svim europskim travnjacima pa tako i onima Serie A, Zlatan je uzor mnogima, a možda se neki povedu i ovim primjerom. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
15:55 21.11.2020.

Ibra je zsigurno najbolji nogometas na svjetu,a bome i velika ljudina,na svakom polju zivota,Kralj.

ML
mladen6
11:38 21.11.2020.

bravo ibra genijalni strijelac i igrac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije