Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa, valjda on zna

Kad to Schwarzenegger kaže: Lionel Messi je nogometni Terminator!

Lionel Messi - Terminator
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.09.2017.
u 15:57

Schwarzenegger, glavna zvijezda u filmskom serijalu o Terminatoru, otkrio je za Mundo Deportivo kako je odrastao uz nogomet

Lionel Messi je nogometni Terminator - izjavio je američki glumac Arnold Schwarzenegger tijekom promocije nadolazećeg filma Terminator 6.

Schwarzenegger, glavna zvijezda u filmskom serijalu o Terminatoru, otkrio je za Mundo Deportivo kako je odrastao uz nogomet. Posebno se divi španjolskim klubovima.

- Prošle godine sam ih posjetio i gledao njihov trening. Bilo je sjajno. Europske momčadi su općenito dobre, Barcelona, ali i madridske momčadi. Mnogi od tih igrača su najbolji sportaši, sa sjajnom izdržljivošću i brzinom - dodao je Arnold Schwarzenegger.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:28 24.09.2017.

nije li po clanku poprilicno ocito da stari Arnie ne zna o cemu prica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije