Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PORUČIO:

Kad je gusto, Bogdanović je najbolji

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
22.12.2019.
u 15:43

Najbolji hrvatski košarkaš je sa 26 koševa predvodio strijelce Jazza, gađajući iz igre 7/12, za tricu 4/9, čemu je dodao po tri skoka i asistencije, a za svoju je predstavu zaslužio i velike pohvale trenera Quina Snydera.

Košarkaši Utah Jazza pogodili su 17 trica iz 34 pokušaja i limitirali Charlotte Hornetse na 43 koša u drugom poluvremenu, što je bio glavni razlog zbog kojeg su zaostatak od osam koševa na kraju druge četvrtine pretvorili u pobjedu 114-107 u kojoj je među najboljim igračima gostiju opet bio kapetan hrvatske košarkaše reprezentacije Bojan Bogdanović

Najbolji hrvatski košarkaš je sa 26 koševa predvodio strijelce Jazza, gađajući iz igre 7/12, za tricu 4/9, čemu je dodao po tri skoka i asistencije, a za svoju je predstavu zaslužio i velike pohvale trenera Quina Snydera.

"Nikad nisam vidio igrača kojem svi suigrači s klupe viču da šutira kad dobije loptu, a on obična bira pravi trenutak za to. Kad je gusto, Bogdanović je najbolji", rekao je trener Utah Jazza koji je bio vrlo zadovoljan načinom na koji se njegova momčad pokrenula u drugom poluvremenu i stigla do pete uzastopne pobjede.

Bogdanovićevom tricom za 108-99 na 2:26 minuta prije kraja gosti su zapečatili trijumf u dvoboju u kojem su gotovo svi igrači, osim Mitchella šutirali s 50 ili više posto uspješnosti.

"Imamo nesebične igrače, samo moramo spoznati što radi suparnička obrana, kako rotiraju i kako da pronađemo slobodnog igrača. Kad smo svega toga svjesni, onda smo momčad s odličnim protokom lopte, a kad je tako, onda imamo i otvorene šutere.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajinx
15:27 23.12.2019.

Ah, ti Mostarci !

PR
prajdali100
18:31 22.12.2019.

Babo čuda radi ! Ako ne okupimo sve najbolje i ne odemo na OI to će biti velika šteta.Sad il nikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije