Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometna korupcija

Južnu Koreju potresa afera "Offside" - šest uhićenih igrača, jedan se ubio

lopta
AFP/Pixsell
03.06.2011.
u 13:23

Predsjednik Azijske nogometne federacije Mohamed bin Hammam ne bori se sprati ljagu samo sa svojega imena

Već i s imena svoje organizacije, budući da u Južnoj Koreji buja tamošnja afera "Offside". Šest je nogometaša dosad uhićeno zbog namještanja utakmica, kao i dva kladioničara, koji su optuženi za primanje novca kako bi namjestili utakmice.

Jedna bivša zvijezda korejske lige povezana sa skandalom pronađena je prošloga tjedna mrtva u svome stanu. Navodno je počinila samoubojstvo.

U pokušaju da suzbije korupciju, glavni tajnik korejske K-lige Ahn Ki-Heon objavio je moratorij - odnosno prema svim nogometašima koji od 1. do 13. lipnja iznesu svoja saznanja o namještanjima utakmica postupat će se blago.

Komentara 1

PB
predrag borna
14:59 03.06.2011.

Kladite se na zbroj golova pa neka namještaju koliko žele...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije