Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMPATIČNI STRANCI

Pogledajte Koreance koji su došli na utakmicu Dinama, oduševit će vas

Južnokoreanci za Dinamo
Foto: Marko Pavić
1/2
21.02.2019.
u 19:40

Kažu i da dosta prate hrvatsku reprezentaciju, a razveselili su se kad smo im odgovorili da jako volimo njihovog nogometaša Sona iz Tottenhama

Među morem navijača koji su se slijevali na Maksimir pronašli smo i dvojicu Južnokoreanaca. Minsko Kim i Woogun Choi kažu da su u Hrvatsku došli živjeti prije dva dana. Studiraju slavistiku pa su došli u Zagreb naučiti naš jezik.

- Čuli smo dosta o Dinamu pa smo došli ovdje uvjeriti se kako to izgleda. Ljudi u Južnoj Koreji znaju puno o Hrvatskoj, vaša je zemlja popularna kod nas - kažu.

Kažu i da dosta prate hrvatsku reprezentaciju, a razveselili su se kad smo im odgovorili da jako volimo njihovog nogometaša Sona iz Tottenhama. Iako brojni stranci govore da je hrvatski jezik jako težak za naučiti, ovaj dvojac se ne slaže.

>> Pogledajte simpatične Južnokoreanci koji navijaju za Dinamo

- Hrvatski nije toliko težak. Možda je malo teže svladati gramatiku, ali i to se da. Sviđa nam se vaša kultura i želimo učiti o njoj.

Uvjereni su da će Dinamo večeras slaviti, a za kraj su na hrvatskom poručili:

- Volimo Hrvatsku!

>> Pogledajte atmosferu uoči utakmice Dinama

Komentara 6

Avatar Reconquista
Reconquista
10:19 22.02.2019.

Fašizacija continues...Korea goes full fascist. Ljevičari u komi... :))

PR
prajdali100
21:42 21.02.2019.

Vulin na aparatima.

RM
ruzica_mario
00:08 22.02.2019.

cudno je kako svi normalni stranci nemaju problema u hrvatskoj..jedino srbi i romi su uvijek ugrozeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije