Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŽELJA

Juventus u lovu na legendu kluba: Zna kako s Ronaldom i potvrdio se kao trener

Real Madrid vs Atletico De Madrid match in Madrid
Acero/ABACA/PIXSELL
07.05.2021.
u 17:15

Zidane se nameće kao prvi izbor. Ako bi bio dostupan i voljan doći.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane vjerojatno će ovog ljeta napustiti kraljevski klub te se okušati u novim izazovima, a kako stvari stoje, to bi moglo biti u Torinu.

Naime, Juventus svim silama traži zamjenu za nedovoljno kvalitetnog Andreu Pirla i bez obzira što se spominju brojna imena koja bi ga mogla naslijediti, Zidane se nameće kao prvi izbor. Ako bi bio dostupan i voljan doći.

On bi znao kako izvući maksimum iz Cristiana Ronalda, a uz sve to uživa ogroman respekt u klubu gdje se vinuo u nebesa pa iz njega otišao u Real Madrid.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije