Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A, 20. kolo

Juventus svladao i Udinese, Contijeve zebre i dalje bez poraza

alessandro matri
AFP/Pixsell
28.01.2012.
u 22:48

Nakon 20 odigranih kola, momčad Antonija Contea ima 12 pobjeda, osam remija i 0 poraza!

Torinski Juventus i nakon 20 odigranih kola još uvijek čeka na klub koji će mu nanijeti prvi poraz! Momčad Antonija Contea pobijedila je u derbiju talijanske Serie A Udinese 2:1, zahvaljujući pogocima Alessandra Matrija ('42, '62), dok je za crno-bijele iz Udina strijelac za 1:1 bio Floro Flores u 56. minuti.

Stara dama tako nakon 20 utakmica na svom kontu ima 12 pobjeda, osam remija i 0 poraza te drži vrh prvenstvene ljestvice sa 44 boda. Četiri boda, ali i utakmicu manje ima Milan koji u nedjelju igra s Cagliarijem na svom San Siru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije