Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Juventus se vratio na vrh, Badelj isključen u pobjedi Fiorentine

Juan Cuadrado
Foto: Reuters/Pixsell
16.02.2020.
u 17:25

Badelj je prvi žuti karton dobio u 35. minuti, a drugi u 44. zbog prekršaja na sredini igrališta

Nogometaši Juventusa vratili su se na vrh ljestvice talijanskog nogometnog prvenstva 2:0 (1:0) domaćom pobjedom protiv Brescije u susretu 24. kola.

Ključni trenutak dvoboja dogodio se u 37. minuti kada je Aye prekršajem na rubu svog kaznenog prostora zaustavio Betancura i za to dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, a Dybala je potom iz slobodnog udarca doveo Juventus u vodstvo.

U nastavku utakmice Cuadrado je u 75. minuti pogodio za konačnih 2-0.

Vodeći Juventus sada ima 57 bodova, tri više od drugog Intera, a četiri više od trećeg Lazija koji igraju međusobno u Rimu od 20:45 sati. Brescia je ostala pretposljednja, 19. sa 16 bodova.

Hrvatski reprezentativni veznjak Milan Badelj isključen je zbog dva žuta kartona u završnici prvog poluvremena u visokoj 5:1 (3:0) pobjedi Fiorentine na gostovanju kod Sampdorije.

Badelj je prvi žuti karton dobio u 35. minuti, a drugi u 44. zbog prekršaja na sredini igrališta. No, Fiorentina je već tada imala vodstvo od 3:0 autogolom Thornsbyja (8-ag) i iskorištenim kaznenim udarcima Vlahovića (18-11m) te Chiese (40-11m), a usto je i Sampdoria bila s desetoricom jer je isključen Murru.

Vlahović (57) i Chiesa (78) upisali su se još jednom u strijelce u nastavku prije no što je Gabbiadini (90) ublažio katastrofu Sampdorije.

Fiorentina je 13. sa 28 bodova, pet više od 17. Sampdorije.

Ranije u nedjelju je Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, odigrala 0:0 na gostovanju kod Udinesea te je sada šesta sa 35 bodova, koliko ima i sedma Parma, dok je Udinese 15. sa 26 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije