Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG slavio 3:0

Juventus se spasio u posljednjim minutama, dva gola Matrija

alessandro matri
AFP/Pixsell
21.12.2012.
u 22:54

Nešto ranije Pescara je pobijedila Cataniju 2:1, a Vukušića nije bilo u momčadi

Vodeća momčad talijanskog prvenstva Juventus teškom mukom je došla do pobjede protiv Cagliarija. Utakmica se igrala na neutralnom terenu u Parmi zbog problema dobivanja licence za nastup na Cagliarijevu stadionu Is Arenasu. "Domaćini" su poveli pogotkom Pinilla iz jedanaesterca u 16. minuti, a to su vodstvo držali sve do 75. minute kada je izjednačio Matri. Isti igrač u prvoj minuti sudačke nadoknade doveo je Juve u prednost, a tri minute kasnije Vučinić je potvrdio pobjedu. Spomenimo i to da je Cagliari od 65. minute igrao s igračem manje, drugi žuti karton dobio je Astori. Torinska momčad tako je povećala prednost na ljestvici, vodeća je s deset bodova više od Intera, ali i utakmicom više. Nešto ranije Pescara je pobijedila Cataniju 2:1, a Vukušića nije bilo u momčadi.
PSG je u gostima svladao Brest 3:0. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, a crveni karton kod domaćina dobio je Sissoko u 34. minuti. Prvi gol postigao je Ibrahimović, na 2:0 je povisio Gameiro, a u 90. minuti Mendy je postigao autogol. PSG je vodeći u francuskoj ligi.

Madridski Atletico oporavio se od poraza protiv Barce i pobijedio Celtu 1:0. Jedini pogodak postigao je Adrian u 77 minuti, a Miranda je u 86. dobio crveni karton. U ljepotici večeri Valencija je na Mestalli pobijedila Getafe 4:2.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
08:33 22.12.2012.

Još jedna pobjeda Juventusa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije