Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL I BARCA PROŠLI DALJE

Juventus preko Rome do polufinala, Kalinić igrao cijelu utakmicu

Cristiano Ronaldo
Foto: IPA/PIXSELL
22.01.2020.
u 22:55

Torinska "Stara dama" je sav posao obavila već u prvom poluvremenu postigavši tri pogotka, a strijelci su bili Cristiano Ronaldo (26), Rodrigo Bentancur (38) i Leonardo Bonucci (45+2)

Španjolski nogometni velikani Barcelona i Real Madrid izborili su plasman u osminu finala Kupa kralja nakon što su na gostovanjima pobijedili trećeligaše UD Ibizu sa 2-1 i Unionistas Salamancu sa 3-1.

"Kraljevski klub" je nastupio bez većine prvotimaca, a predah je dobio i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Real je poveo u 18. minuti golom Garetha Balea, izjednačio je Alvaro Romero u 57. minuti, no samo četiri minute kasnije Brahim Diaz je ponovo doveo goste u vodstvo. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Diaz golom u sudačkoj nadoknadi.

Nešto ranije plasman u osminu finala izborila je i Barcelona koja je na gostovanju pobijedila trećeligaša UD Ibizu sa 2-1, a pobjednički pogodak zabio je Antoine Griezmann u sudačkoj nadoknadi.

Ibiza je dobro namučila španjolskog velikana. Domaćin je poveo u devetoj minuti golom Pepa Caballe i držao je prednost sve do 72. minute kada je Griezmann izjednačio.

Kada se već činilo kako će susret otići u produžetak, francuski napadač je na sjajnu asistenciju Jordia Albe svojim drugim golom donio pobjedu Barceloni. 

Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret, dok je Lionel Messi dobio poštedu.

Juventus preko Rome do polufinala Kupa

Nakon Napolija plasman u polufinale talijanskog nogometnog Kupa izborio je i Juventus koji je u Torinu pobijedio Romu sa 3-1.

Torinska "Stara dama" je sav posao obavila već u prvom poluvremenu postigavši tri pogotka, a strijelci su bili Cristiano Ronaldo (26), Rodrigo Bentancur (38) i Leonardo Bonucci (45+2). Gosti su u nastavku uspjeli tek ublažiti poraz, a pogodak je postigao Cengiz Under (52).

Marko Pjaca nije nastupio za Juve, dok je Nikola Kalinić odradio cijeli susret za Romu. Bivši hrvatski reprezentativac imao je u 47. minuti sjajnu priliku, no s pet, šest metara pogodio je vratnicu.

Juventus će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta između Milana i Torina koji je na rasporedu 28. siječnja.

Plasman u polufinale izborio je i Napoli koji je u utorak na svom San Paolu svladao branitelja naslova Lazio sa 1-0.

Jedini gol postigao je Insigne već u 2. minuti susreta. Samo osam minuta poslije Immobile nije iskoristio kazneni udarac za goste, a prije isteka prvih pola sata oba sastava su ostala i sa po 10 igrača. Prvo je kod domaćih isključen Hysaj u 18. minuti, da bi u 25. pocrvenio i Lucas Leiva kod gostiju. Oba su dobila po drugi žuti karton.

Napoli će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta Inter - Fiorentina koji je na programu 29. siječnja.

Pobjede Leicestera i Tottenhama

Nogometaši Leicestera i Tottenhama ubilježili su pobjede u dvobojima 24. kola Engleske lige igranim u srijedu. 

Totenham je s 2-1 kod kuće pobijedio Norwich, a pobjedu je momčadi Josea Moutinha donio Son u 79. minuti. Tottenham je pobjedom skočio na šestu poziciju.  

Leicester je s 4-1 nadigrao kao domaćin West Ham uz dva gola Ayoze Pereza. Leicester je treći s 48 bodova. 

Komentara 2

Avatar southman
southman
07:29 23.01.2020.

Ronaldo kao vino.

ER
EroK
02:55 23.01.2020.

Jesam li ovo zalutao na pornografsko-kuplerajski portal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije