Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENA POTVRDA

Juventus objavio lošu vijest: Naš igrač zaražen je koronavirusom

Rugani
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Autori: Hina, Marko Pavić
11.03.2020.
u 23:18

"Nogometni klub Juventus trenutno aktivira sve procedure izolacije propisane zakonom, uključujući i osobe koje su imale kontakt s njim", stoji u priopćenju Juventusa.

Branič Juventusa Daniele Rugani (25) zaražen je koronavirusom! Potvrdio je to torinski klub na svojoj službenoj stranici.

"Nogometni klub Juventus trenutno aktivira sve procedure izolacije propisane zakonom, uključujući i osobe koje su imale kontakt s njim", stoji u priopćenju Juventusa.

Iz torinske stare dame su poručili kako Rugani nema nikakve simptome, ali je pozitivan na virus COVID-19.

Rugani, koji je ove sezone upisao sedam nastupa u Serie A, sada je u karanteni u nastojanju da se smanji rizik od prenošenja virusa na ostale igrače.

Juventus bi idućeg tjedna trebao igrati uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Lyona, no sada je upitno hoće li biti utakmice.

Rugani u Juventusu igra od 2013. s tim da je dvije godine bio na posudbi u Empoliju. Za reprezentaciju Italije odigrao je sedam utakmica

Nogometaši traže suspenziju prve i druge lige u Španjolskoj

A španjolski sindikat nogometaša zatražio je u utorak otkazivanje utakmica prve i druge lige nakon što je dan ranije organizator natjecanja La Liga izvijestila kako će se igrati ali bez publike.

U Španjolskoj, drugoj zemlji u Europi po broju oboljelih od koronavirusa nakon Italije, otkazana su sva nogometna natjecanja osim prve i druge lige.

"Mi, igrači, treneri i osoblje klubova prve i druge lige smo imuni na koronavirus?“, upitao je Dani Carvajal, desni bek Real Madirda, preko Instagrama.

U četvrtak će se u Madridu održati izvanredni sastanak La Lige, Španjolskog nogometnog saveza i sindikata nogometaša AFE vezan za nastavak prvenstva.

"Zatražili smo suspenziju svih utakmica, svih liga, u kategorijama za muškarce i žene", priopćio je AFE. Smatra kako se nogometaši mogu zaraziti tijekom putovanja, odsjedanja u hotelima i na stadionima bez obzira što neće biti publike.

I neki klubovi traže odgodu utakmica.

"Bez navijača nema nogometa", poručio je prvoligaš Leganes preko Twittera.

Nakon što je španjolska vlada pozvala saveze svih sportova na organiziranje utakmica bez publike, La Liga je u ponedjeljak odredila da se dva iduća kola igraju bez publike uz mogućnost produženja mjere na dodatno razdoblje.

Španjolski nogometni savez odgodio je u utorak odigravanje utakmice finala španjolskog kupa između Athletic Bilbaa i Real Sociedada zbog širenja koronavirusa pa se ona neće igrati 18. travnja u Sevilli kako je bilo predviđeno. Novi datum mogao bi biti 30.svibnja, tjedan dana nakon završetka prvenstva.

U Španjolskoj je do sada zabilježeno 2.188 slučajeva koronavirusa pri čemu je 49 osoba preminulo, a 183 ozdravile.

Ključne riječi

Komentara 4

BI
billynik
23:58 11.03.2020.

Bijedni novinarčić, sve za klik.

DU
Deleted user
01:37 12.03.2020.

#########U četvrtak će se u Madridu održati izvanredni sastanak La Lige, Španjolskog nogometnog saveza i sindikata nogometaša AFE vezan za nastavak prvenstva ########### Samo u hrvatskoj o svemu odlucuje privatiziran i korumpiran nogometni savez !!!!!!!! Izgleda da je to jedinoo Hajduk uocija dok ostalima odgovaraju izgleda ovi Mamicevi braca i sestre i on sam sa mobitelom u ruci kako sve to lipo na ustrb gradjana Hrvatske uzurpiraju ! Hrvatski feudalci , stvarno me ponekad kad vidim kakve seljacine sve to vode sram sta sam hrvat !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije