Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U elitnom društvu

Juventus najstarija momčad Lige prvaka, Dinamo drugi najmlađi!

Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
12.09.2016.
u 14:58

Talijanski prvak Juventus ima najstariju momčad u ovogodišnjem natjecanju Lige prvaka

U najelitnijem europskom klupskom natjecanju talijanski prvak Juventus ima najstariju momčad, a drugi najmlađi sastav je onaj zagrebačkog Dinama.

Uzimajući u obzir popis igrača prijavljen Uefi, uključujući i B listu, poredak momčadi u Ligi prvaka po prosječnoj starosti igrača možete pročitati na portalu Goal.

>>Bez novog stadiona Dinamo uskoro neće moći igrati Ligu prvaka

Komentara 1

DU
Deleted user
20:09 12.09.2016.

"drugi najmlađi"?? Pa najmlađi može bit samo jedan, kao što samo jedan može biti prvi (a ne drugi prvi), najbolji, najviši, itd. No dobro, razumjeli smo što novinar želi reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije