Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐALI BALOTELLIJA

Juventus kažnjen sa 20.000 eura zbog navijača

Mario Balotelli
AFP
24.11.2009.
u 17:22

Omiljena meta Juventusovim navijačima već je drugu sezonu 19-godišnji tamnoputi Mario Balotelli, nogometaš Intera, te ne biraju priliku za njegovo vrijeđanje.

Prošlog je vikenda, u nedjelju, Juventus na svojem terenu dočekao Udinese u utakmici 13. kola talijanske Serije A, te su Torinezi slavili sa 1:0. No, utakmicu je obilježilo i navijanje domaćih navijača.

Veliki dio njih se ovom prilikom, bez pravog razloga, okomio na igrača Intera Balotellija. Podsjetimo da su i prošle sezone, tada u utakmici dva velika suparnika Juventusa i Intera, vrijeđali Balotellija na rasnoj osnovi, zbog čega je klub i kažnjen.

I sada će Juventus morati platiti kaznu, u pitanju je 20.000 eura, a sve zbog "pjesmica" koje su otprilike tekle u ovom tonu: "Kad si sretan, lupi nogama o pod; kad si sretan, neka Balotelli umre..."

Što će tek biti 5. prosinca kada u Torino zaista dolazi mladi talijanski reprezentativac, rodom iz Gane?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije