Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Juve suvereno korača prema tituli, 'Romandžo' dotukao Frosinone

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
15.02.2019.
u 23:24

Vodeći Juventus sada ima 66 bodova, 14 više od drugog Napolija, dok je Frosinone ostao 19. sa 16 bodova, dva manje od 17. Bologne i 18. Empolija

Donedavni napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić kao kapetan je predvodio talijanskog prvaka Juventus do rutinske 3-0 (2-0) pobjede protiv Frosinonea u utakmici 24. kola talijanskog prvenstva.

Golove za Juventus postigli su Dybala (6), Bonucci (17) i Cristiano Ronaldo (63), a Mandžukić je sudjelovao u akcijama kod drugog i trećeg gola. Njegov udarac glavom u 17. minuti vratar Frosinonea Sportiello je odbio u gredu, ali je na odbijanac najbrže reagirao Bonucci i pospremio loptu u mrežu, da bi u 63. minuti odlično poslužio Ronalda prizemnom loptom s desnog krila nakon koje je Portugalac s 10-ak metara pogodio za konačni rezultat. 

Vodeći Juventus sada ima 66 bodova, 14 više od drugog Napolija, dok je Frosinone ostao 19. sa 16 bodova, dva manje od 17. Bologne i 18. Empolija.

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše svijeta

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije