Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši cedevitaš

Jusuf Nurkić: Bosanski Medvjed koji se nikoga ne boji

Jusuf Nurkić
Reuters/Pixsell
05.02.2015.
u 22:44

- On ima prijeteći nastup i jedan je od onih igrača koji vam ulaze pod kožu, što i nije tako loše. Radije ću imati igrača koji psuje suparnike nego onoga koji je sa svima prijatelj

Jednu od boljih utakmica u NBA ligi odigrao je bivši cedevitaš Jusuf Nurkić (20, 211 cm) u porazu Denvera kod Bostona (100:104) - 14 koševa i 7 skokova. Zbog robusne konstitucije i pokretljivosti, američki novinari su ga prozvali Bosanskim Medvjedom koji se nikog ne boji jer Juka je blokirao All-Star igrače poput Blakea Griffina i Marca Gasola, a pred DeMarcusom Cousinsom radio je grimase.

- On ima prijeteći nastup i jedan je od onih igrača koji vam ulaze pod kožu, što i nije tako loše. Radije ću imati igrača koji psuje suparnike nego onoga koji je sa svima prijatelj - kazao je Nurkićev trener Brian Shaw.

Komentara 1

DA
DARC2332
07:58 06.02.2015.

to jusufe samo napred!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije