Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijači ga podržavaju

Jurčić: Sazrio sam u iščašenim okolnostima, a sad sam dobio ovacije!

20.08.2014., Stadion Ljudski vrt, Maribor, Slovenija - 4. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, NK Maribor - Celtic FC.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
16.11.2015.
u 15:36

– Išli smo i mi svi zajedno na patku, baš je lijepo bilo druženje. Dobro je to za momčadski duh, slično je znao organizirati i Zdravko Mamić u Dinamu

Kruno Jurčić odlično se snašao u Mariboru, a on i klub uživaju u podršci navijača Viola. Bili su uz klub i kad mu nije išlo.

– Kao trener sam sazrio u iščašenim okolnostima, kad Dinamo uđe u Ligu prvaka, nitko se ne veseli, a ovdje su nas navijači s bakljama čekali nakon jedne pobjede u gostima u domaćoj ligi. Prvi put sam doživio "standing ovation", kad svi na stadionu ustanu i isprate momčad pljeskom. A to bi trebalo biti normalno, meni još nije, pa sam zasad još u šoku od te pozitive kakve kod nas nema – kazao je Jurčić.

Prepričao je i jednu anegdotu. Na Martinje 11. studenoga u 11 sati i 11 minuta na glavnom gradskom trgu u Mariboru počela je velika fešta. Tradicionalno se slavi taj dan, na trgu su štandovi s hranom (kobasice, raca, kiselo zelje...) i pićem. Jedino se ove godine nije pilo kuhano, nego hladno vino jer je u Mariboru bilo jako toplo. I Jurčić je sa svojom momčadi proslavio Martinje.

– Išli smo i mi svi zajedno na patku, baš je lijepo bilo druženje. Dobro je to za momčadski duh, slično je znao organizirati i Zdravko Mamić u Dinamu.

>>Mamića i Zahoviča može se usporediti, o svemu odlučuju i sve mogu riješiti

Komentara 9

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:31 16.11.2015.

Štandovi " kobasice, raca, kiselo zelje " pa to je pravo balkanski kako kaže naš pravi hrvatina!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:17 16.11.2015.

Nakon svih ratnih nedaća valjda su zaslužili Ukrajinci bar malo narodnog veselja... pa nek se vesele od sutra ..sosedi naši dragi vi se naučili kao i istočni susjedi uz tv ekrane!

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
15:51 16.11.2015.

Idealan klub za Kljunčića ...niti on ima pojma o svom poslu niti Janezi o nogometu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije