Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rumunji ipak povukli ponudu

Jurčić: Da, pregovaram s Timisoarom!

Kruno Jurčić
Nino Strmotić/Pixsell
04.06.2010.
u 08:55

Krunoslav Jurčić, koji figurira za novog trenera Timisoare, kluba koji je lani izbacio iz Europe, potvrdio je razgovore.

- U ovom trenutku ne želim previše govoriti o pregovorima. Kontakata je bilo, ali ne bi bilo fer reći više. Ipak sam ja profesionalac - kazao je Jurčić u ekskluzivnom intervjuu rumunjskoj Gazetti.

- Rumunjska je liga, što je posve jasno, mnogo jača od HNL-a. Postoji pet jakih klubova koji se bore za naslov prvaka do zadnjeg trenutka, a veći dio njih ima visoku reputaciju u Europi. O nastupima Cluja u Ligi prvaka mnogo se govorilo. Voditi borbu s takvim momčadima bio bi izazov.

Je su li trenerske usluge Krunoslava Jurčića skupe?

- Gledajte to ovako, dolazim iz zagrebačkog Dinama, najbolje momčadi u Hrvatskoj, koja je uzela naslov. Ako odlučim otići preko granice - učinit ću to zbog toga da napravim uspjeh.

Iz kluba kažu: Jurčić nam se zahvalio

No, čini se da se priča oko Jurčića ipak stišala u Temišvaru. Naime, direktor kluba Marian Iancu  kaže:

- Vodili smo pregovore s hrvatskim trenerom, ali čini se kako je naša ponuda bila previše "pustolovna" za njega. Zahvalio nam se na našem interesu...

90 posto Moldovan

Rumunjski Prosport piše kako je 90 posto sigurno da će na klupi Timisoare od sljedeće godine sjediti - Viorel Moldovan, trenutačno na klupi prvoliogaša Brasova.

U kombinacijama je bio i Maurizio Trombetta, ali prvi čovjek kluba Marian Iancu se nije mogao dogovoriti s Talijanom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije