Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Jurčić: Čestitao bih Anti Čačiću i zahvalio publici koja je došla

Kruno Jurčić (1)
04.12.2012.
u 23:30

- Nije bilo lako, teren je bio jako težak i bilo je gotovo nemoguće igrati. Na kraju je najvažnije da se nitko nije ozlijedio

Nakon što je zagrebački Dinamo uspio osvojiti svoj prvi bod u ovogodišnjoj Ligi prvaka, trener Kruno Jurčić bio je presretan.
- Moram biti zadovoljan. Nagrađeni smo zbog požrtvovnosti. Hvala ljudima koji su došli po ovim uvjetima. Čestitao bih Anti Čačiću koji je najviše radio s ovom momčadi. Ovo nije samo bod u Ligi prvaka već poticaj da se vratimo u Ligu prvaka i dogodine. Vremenski uvjeti potpuno su promijenili zahtjeve igre, no, taktičke zamisli su nam se isplatile. Pomislili smo da nemamo sreće, no isplatila se upornost. Igrači su ostavili sve na terenu, ja sam zadovoljan. Teško je pričati o nogometu, no iskustvo KIjevljana u ekstremnim uvjetima bila im je prednost .Igrači su se istrošili i bit će teško protiv Osijeka - kazao je Krunoslav Jurčić za Arena sport.
 
- Nije bilo lako, teren je bio jako težak i bilo je gotovo nemoguće igrati. Na kraju je najvažnije da se nitko nije ozlijedio. Odigrali smo borbeno, dali sve od sebe. Šteta što smo primili pogodak u zadnjim minutama s bijele točke. Čestitao bih Dinamu na prvom pogotku i prvom bodu u Ligi prvaka. Mi idemo dalje u Eruopsku ligu i sljedeće godine imat ćemo još veće ambicije - kazao je Ognjen Vukojević
Junak utakmice Ivan Krstanović rekao je:
- Zaslužili smo bod, imali smo dosta prilika, ali na kraju smo sretni i zadovoljni. Isplatio nam se trud.

Komentara 5

ED
europski dinamo
23:58 04.12.2012.

Jurčić vojnik Dinama.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:40 05.12.2012.

Sretno Kruno!

ST
STRAN
07:12 05.12.2012.

Prestrašno, mi smo totalno izgubili orijentaciju u vremenu i prostoru. Ponašamo se kao luđaci, pa što mi to ovdje slavimo? Jedan bod-od koliko mi se čini 12 odigranih utakmica? Sam se zacrvenim, a ovi-ne mogu se sjetiti dovoljno ružnog izraza da nazovem vodstvo toga kluba-prodaju nam uspjeh-ogavno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije