Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽIO JE Član reprezentativnog stožera o mogućem transferu Ivice Olića

Jurčević: Olić će istisnuti Klosea!

08.12.2008.
u 08:07

Luca Toni i Miroslav Klose, Bayernovi napadači, čudesni su nogometaši. No i takve zvijezde bavarskog kluba sad strepe jer im za konkurenta dolazi Ivica Olić. Naš reprezetnativac svojim je igrama osvojio Bayernova trenera Jürgena Klinsmanna.

- Ne čudi me to, Klinsmann je pratio Olića i zna zašto ga želi, agresivnost, borbenost, a i zabijanje pogodaka krase našeg igrača i trener Bayerna procijenio je da mu takav igrač treba - ocijenio je član našeg reprezetnativnog stožera Nikola Jurčević, sretan zbog Olića.

- Kad te traži Juventus, pa onda Bayern, jasno je kakav ugled igrač ima. I nama je u reprezentaciji to velika čast, a Oliću nagrada za sve što je dosad napravio.

No, uz Klosea i Tonija možda postoji opasnost da Ivica ne igra mnogo, možda bi to bilo loše za našu reprezentaciju.

- Ne bojim se toga nimalo. Uvjeren sam da će Olić imati veliku minutažu u Bayernu. Prvo, želi ga trener. Klinsmann želi da Bayern igra agesivno, pritišće i procijenio je da mu za to treba Olić. K tome, Klinsmann je bio sličan igrač i na određeni način sigurno u Ivici vidi svog nasljednika.

Tko bi u tom slučaju ispao iz momčadi?

- Protiv slabijih Bayern može igrati s Tonijem i Kloseom kao središnjima, s Riberyjem i Olićem kao bočnim napadačima. A kad bude igrao s dva, mislim da će ispasti Klose, a igrati Toni i Olić - veli Jurčević koji je dio karijere proveo u njemačkom Freiburgu i dobro poznaje Bundesligu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije