Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kontakta

Jurčević: O Gavranoviću Bilić još ne razmišlja

Nikola Jurčević
Goran Stanzl/VLM
19.04.2010.
u 16:35

Mladi hrvatski napadač Mario Gavranović (20) u svom je debiju za Schalke, samo stotinjak sekundi nakon ulaska u igru, iznudio jedanaesterac.

Gavranović je zimus stigao iz Xamaxa iz Neuchatela, igrao je za Schalkeovu drugu momčad u regionalnoj ligi, mladi je reprezentativac Švicarske. No, mogao bi igrati za hrvatsku A reprezentaciju. Je li ga tko zvao iz HNS-a?

– Nismo još kontaktirali s Gavranovićem. Nije bio ni tema razgovora – rekao je član stručnog stožera Nikola Jurčević i dodao:

– Dečko je sad debitirao, neka nastavi igrati i sigurno ćemo razgovarati o njemu i uspostaviti kontakt – kaže Jurčević, kojeg smo pronašli u Milanu gdje će gledati utakmicu Inter – Barcelona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije