Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lekini izabranici

Juniori Lokomotive u Ligi prvaka slavili kod Dinama

Lokomotiva - juniori
nklokomotiva.hr
26.09.2017.
u 17:33

Prvo je Lirim Kastrati kao brzi vlak pobjegao u kontranapadu i zabio u 27. minuti, a u nastavku je Mateo Dunić (52.) pogodio iz jedanaesterca.

Nogometaši Lokomotive odigrali su svoju prvu utakmicu u Ligi prvaka mladih, prvaci Hrvatske ne igraju u skupini kao juniori klubova koji su u “velikoj” Ligi prvaka kao prošlih godina Dinamo, već kroz nokaut-fazu traže put do završnice.

Prvi suparnik nogometašima trenera Jerka Leke je Dinamo Bukurešt, a lokosi su pametnom igrom u Bukureštu pobijedili s 2:0. Prvo je Lirim Kastrati kao brzi vlak pobjegao u kontranapadu i zabio u 27. minuti, a u nastavku je Mateo Dunić (52.) pogodio iz jedanaesterca.

Uzvrat se igra 18. listopada.      

Komentara 2

SV
stjepan v.
18:01 26.09.2017.

super decki!

CA
CALL
18:50 26.09.2017.

Bravo Lokosi!!! Nastavak uspjesnog tjedna........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije