Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlađi uzrasti

Juniori Dinama pobijedili Hajduk sa 3:0, slavlje Hajdukovih kadeta

Dinamo juniori, Hajduk juniori
Ivana Ivanovic/PIXSELL
13.11.2013.
u 15:50

- Zaslužena pobjeda Dinama, koji je agresivniji i kvalitetniji. Nedostajalo nam je pet igrača, to se osjetilo

Na kraju je bilo 1:1. Derbiji omladinskih kategorija Hajduka i Dinama završili su miroljubivo, u kadetima su s 2:0 slavili bijeli, a u juniorima su pobjedu odnijeli plavi. Bilo je uvjerljivih 3:0.

- Zaslužena pobjeda Dinama, koji je agresivniji i kvalitetniji. Nedostajalo nam je pet igrača, to se osjetilo. Prevaga na Dinamovoj strani bili su Murić i Brodić - iskren je bio trener Hajdukovih juniora Stipe Balajić.

Ta dva mlada reprezentativca, Fran Brodić i Robert Murić, bili su stvarno nezaustavljivi. Fran je zabio dva gola, stigao je promašiti i jedanaesterac, jedan pogodak postigao je Robert.

- Lijepo je ostvariti pobjedu nad Hajdukom - kazao je Murić.

Uživao je i trener Zagrepčana Krešimir Gojun.

- Dva tjedna smo se pripremali za ovu utakmicu, moj stožer i ja sate smo potrošili na pripremu - rekao je Gojun.

Na centru pomoćnog terena u Poljudu nakon utakmice zaorilo se "tko je najbolji, Dinamo", uživali su zagrebački klinci u trijumfu.

Dva sata prije tog pokliča pjevalo se "večeras je naša fešta". U kadetskoj kategoriji Hajduk je bio uvjerljiv, na kraju je bilo 2:0. A oba pogotka postigao je Nikola Vlašić, brat naše slavne Blanke. 

- Gledali su me otac i brat, došli su svi prijatelji iz škole, bilo je super - kazivao je Nikola nakon utakmice.

Bio je briljatan, prvi gol nakon slaloma postigao je desnom nogom, drugi, pak, lijevom. Uz njega, odličan je bio kapetan Andrija Balić, koji je već osjetio igranje u prvoj momčadi. Igor Tudor koristio ga je u utakmici protiv Bešikštaša. Zanimljiva je ta Hajdukova kadetska momčad, u špici igra Boris Rapaić, sin slavnog tate Mikija, a na klupi, ovaj put nije dobio prigodu, je Ivan Leo Bilić, Slavenov sin.

Tribine pomoćnog terena bile su prvoligški popunjene. Kadete je gledalo oko tisuću ljudi, na utakmici juniora bilo ih je tisuću i pol. Naravno, utakmice je pogledao trener bijelih Igor Tudor, juniore je gledala kompletna prva momčadi Hajduka, na travnjak je stigao i predsjednik Marin Brbić. A što nudi hrvatski nogomet nisu propustili vidjeti Zoran Vulić i Robert Jarni.

- Ima ovdje odličnog materijala - komentirao je Vulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije