Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVAMO DETALJE

Julija (38) je bila pred kućnim pragom, ali njeno srce nije izdržalo: Suprug je bio s njom

Slaven Belupo
12.10.2021.
u 18:21

Tužan scenarij koji podsjeća na onaj Zlatka Saračevića kojemu je pozlilo dok se vraćao s utakmice svojih ''kokica''

Tužna vijest stigla je iz Makedonije. Preminula je rukometašica Julija Nikolić, djevojački Portjanko, u 38. godini života, potvrdio je RK Podravka.

Kako doznajemo, vraćala se sa suprugom iz Grčke i dok je vozila, pozlilo joj je prije Velesa. Išli su u smjeru Skoplja, koje je udaljeno tek 50-ak kilometara, ali njeno srce nije izdržalo. 

Tužan scenarij koji podsjeća na onaj Zlatka Saračevića kojemu je pozlilo dok se vraćao s utakmice svojih ''kokica''.

"Makedonska reprezentativka završila je svoju karijeru 2015. godine u dresu Vardara. U Makedoniju je stigla 2003. godine iz Ukrajine, igrala je šest godina za Kometal Đorđe Petrov, potom u Turskoj, Francuskoj i Rusiji, a kratko je vrijeme provela i u RK Podravki u sezoni 2009./2010. Vratila se u ŽRK Vardar 2013. godine i dvije godine nakon toga završila sa svojom profesionalnom rukometnom karijerom", navode iz Podravke te dodaju:

"Ovim putem cijeloj obitelji i njezinim prijateljima želimo iskazati sućut zbog tužnog događaja. Mirno spavaj, draga Julija!"

>> Komentar Karla Ledinskog: 


Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Dokman
Dokman
19:58 12.10.2021.

Trebalo bi vidjeti statistiku koliko je ljudi umrlo od srčanog i moždanog udara u ovoj godini kada je počelo cijepljenje i usporediti sa ranijim godinama.

PV
prcko.vita
20:44 12.10.2021.

Svako malo članak mlada osoba umrla... ljudi, ovoga nije bilo dok nije bilo cijepljenja, mislim, sami su proizvođači priznali da mogu postojati nus pojave ali baš ovako često... neznan baš.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
18:55 12.10.2021.

Premlada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije