Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Julian Williams novi je svjetski prvak u supervelter kategoriji

Boksačke rukavice
Foto: DPA/Pixsell
12.05.2019.
u 14:08

Williams (29) je bio autsajder u ovoj kategoriji do 70 kilograma, ali je na kraju dobio borbu jednoglasnom odlukom sudaca

Američki boksač Julian Williams novi je svjetski prvak u supervelter kategoriji verzija IBF i WBA nakon što je u Fairfaxu neočekivano na bodove pobijedio prvaka Jarretta Hurda. 

Williams (29) je bio autsajder u ovoj kategoriji do 70 kilograma, ali je na kraju dobio borbu jednoglasnom odlukom sudaca (116-111, 115-112, 115-112) i ubilježio 27. pobjedu u karijeri u kojoj ima samo jedan poraz.

Hurdu je ovo prvi poraz nakon 23 pobjede.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije