Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Jug upisao drugi poraz, Francuzi su bili bolji

LEN Cup - Champions League waterpolo match - Preliminary Round II - Pro Recco vs Jug Adriatic
LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
04.03.2021.
u 16:50

Nakon sedam odigranih utakmica Jug AO je drugi na ljestvici sa 15 bodova, tri manje od prvoplasiranog Pro Recca. Marseille je četvrti sa sedam bodova.

Jug AO je u četvrtak upisao drugi poraz na turniru B skupine vaterpolske Lige prvaka, bolji od njega je sa 15-13 (5-3, 4-4, 2-3, 4-3) bio Marseille. 

Marseille je stekao prednost već u prvoj četvrtini koju je dobio sa 5-3, a Jug mu se približio na samo gol razlike u trećoj četvrtini koju je on dobio sa 3-2. No, u zadnjoj četvrtini koju Marseille dobija sa 4-3, odlučen je konačan rezultat.

Kod Juga najbolji je s tri pogotka bo Loren Fatović, dok su Javier Garca, Marko Žuvela i Paulo Obradović upisali po dva gola. Marseille su sa po tri gola predvodili Igor Kovačević, Ante Vukičević i Ugo Crousillat.

Nakon sedam odigranih utakmica Jug AO je drugi na ljestvici sa 15 bodova, tri manje od prvoplasiranog Pro Recca. Marseille je četvrti sa sedam bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije