Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA

Jug slavio protiv Mladosti u Beogradu, Jadran uvjerljiv u splitskom derbiju na Poljudu

Split: Četvrtfinale Jadranske lige, VK Jadran - VK Mornar
Milan Sabic/PIXSELL
25.11.2021.
u 22:33

Jug je u Beogradu slavio protiv zagrebačke Mladosti 13:10. Alexandros Papanathinasou je s pet golova predvodio "jugaše", a Marin Dašić "žapce".

Vaterpolisti dubrovačkoga Juga i splitskog Jadrana ubilježili su pobjede u "hrvatskim obračunima" na prvom turniru regionalne Jadranske lige koji se održavaju u Beogradu i Splitu.

Jug je u Beogradu slavio protiv zagrebačke Mladosti 13:10. Alexandros Papanathinasou je s pet golova predvodio "jugaše", a Marin Dašić "žapce".

U splitskom derbiju na Poljudu Jadran je bio uvjerljiv protiv Mornara 17:7. Luka Bukić je s četiri gola bio najbolji kod Jadrana, a Paolo Jakovčević kod Mornara.

U Splitu je Crvena zvezda je pobijedila šibenski Solaris 18:8. Najbolji kod Beograđana bili su Bogdan Đurđić i Veljko Tankosić sa po pet golova, a kod Solarisa bolji od ostalih bio je Eugen Koprčina sa tri pogotka.

Na ljestvici vode Novi Beograd i Jug s po devet bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije