Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Jug nakon preokreta zadržao maksimalan učinak

Loren Fatović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.10.2019.
u 22:52

Momčad Juga predvodio je Loren Fatović sa šest pogodaka

Vaterpolisti dubrovačkog Juga AO zadržali su maksimalan učinak u Ligi prvaka nakon što su u utorak na svom bazenu u 3. kolu skupine A pobijedili njemački Spandau 04 sa 12:7 (2:4, 2:2, 3:0, 5:1).

Gosti su odlično krenuli i poveli 4:1, a niti u drugoj dionici nisu popuštali, pa su nakon polovice susreta imali vodstvo 6:4. No, u trećoj četvrtini uslijedio je preokret.

Pogocima Fatovića, Lozine i Kržića Dubrovčani dolaze do prvog vodstva na utakmici (7:6), a nakon tri i pol minute igre u zadnjoj četvrtini ono se povećalo na 10-6 i time je susret praktično odlučen.

Momčad Juga predvodio je Loren Fatović sa šest pogodaka, dok su u redovima Spandaua sedmorica igrača zabila po jedan gol.

Jug i grčki Olympiacos imaju maksimalan učinak, odnosno po devet bodova. Slijede mađarski Szolnoki i Barceloneta sa po šest bodova, Sintez ima tri boda, Spandau 04 i splitski Jadran po jedan, dok je Jadran iz Herceg Novog bez bodova. 

U srijedu zagrebačka Mladost na svom bazenu u 3. kolu skupine B igrat će protiv talijanskog Pro Recca, koji je najveći favorit za osvajanje naslova u Ligi prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije