Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR U BEOGRADU

Jug i Jadran do novih pobjeda u regionalnoj ligi, ostali hrvatski klubovi izgubili

Dubrovnik: LEN Liga prvaka, Jug - Pro Recco
Grgo Jelavic/PIXSELL
23.01.2022.
u 16:07

Treći turnir igrat će se od 18. do 20. veljače u Kragujevcu i Zagrebu.

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja i splitskog Jadrana upisali su pobjede u susretima 10 i 11. kola regionalne lige, dok su Mladost, Solarisi i Mornar BS doživjeli poraze.

I treću pobjedu upisali su vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja na drugom turniru Premier regionalne vaterpolo lige koji se igrao u Beogradu. U jedanaestom kolu jugaši su bili bolji od Crvene zvezde rezultatom 17:12.

Najučinkovitji u redovima pobjednika bio je Alex Papanastasiou sa čak sedam golova, pet je postigao Maro Joković, dva Loren Fatović dok su Filip Kržić, Stelio Argyropoulos i Hrvoje Benić po jednom slali loptu u mrežu Beograđana. Toni Popović je imao 12 obrana. Kod suparnika po dva gola postigli su Stefan Pješivac, Ivan Basara, Miloš Vukičević i Marko Radović.

Bila je ovo osma pobjeda Juga u dosadašnjem dijelu regionalnog natjecanja, kojom je izbio na vrh ljestvice, dok je Zvezda upisala treći poraz.

Bodove je osvojio i Jadran porazivši Partizan 16:9.

Splitski sastav je bio i više nego uvjerljiv protiv Partizana. Jadran je sve riješio u prve dvije četvrtine nakon kojih je vodio 11:3.

Jadran su do pobjede predvodili Jerko Marinić Kragić i Luka Bukić sa po tri pogotka, dok je na drugoj strani tri gola zabio Alexander Brant Bowen.

Ranije danas vaterpolisti Novog Beograda pobijedili su Solaris iz Šibenika 14:8, Radnički iz Kragujevca je svladao zagrebačku Mladost 15:13, dok je Šabac slavio protiv splitskog Mornara sa 16:10.

Na ljestvici vodi Jug AO s 24 boda, slijede Novi Beograd s 22, Radnički s 21, Jadran Split s 19, Jadran HN sa 16, Crvena zvezda s 15, Partizan s 12, Primorac s 10, Šabac s devet, Mladost s osam, Solaris ima sedam, Mornar jedan, a Budva je bez bodova.

Treći turnir igrat će se od 18. do 20. veljače u Kragujevcu i Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije