Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Jug do senzacionalne pobjede! U Gružu pao prvak Europe

12.01.2022.
u 20:20

Dubrovčani su sada treći u skupini s 15 bodova, a Pro Recco je vodeći s 18.

Vaterpolisti Juga pobijedili su u 7. kolu B skupine Lige prvaka u Dubrovniku aktualnog prvaka Europe talijanskog Pro Recca 11:8 (2:3, 4:2, 4:1, 1:2).

Jug AO je u Gružu srušio devetostrukog prvaka Europe i najjaču momčad svijeta, kojoj je ovo prvi poraz u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Nakon što su prvu četvrtinu izgubili 2:3, Dubrovčani su u sljedeća dva perioda igre s ukupnih 8-3 "potopili" Talijane i došli do najvrijednije europske pobjede u zadnjih nekoliko godina.

Kod Juga su po tri gola postigli Loren Fatović i Stylianos Argypoulos, a dva je zabio Hrvoje Benić, dok je Toni Popadić imao 14 obrana.  Pro Recco su predvodili Aaron Younger i Gergo Zalanki s po dva gola.

Jug je sada treći u skupini s 15 bodova, a Pro Recco je vodeći s 18.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije