Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSPENZIJA Dobud je suspendiran i do daljega trenirat će s juniorima, a samo o njemu ovisi kada će se vratiti u prvu momčad

Jug CO suspendirao Nikšu Dobuda

16.12.2008.
u 19:59

Povremenog vaterpolskog reprezentativca Nikšu Dobuda matični klub Jug CO suspendirao je te ga nije bilo u sastavu u utakmci 6. kola Jadranske lige u kojoj su Dubrovčani slavili pobjedu nad splitskim Mornarom.

-Dobud je suspendiran i do daljega trenirat će s juniorima, a samo o njemu ovisi kada će se vratiti u prvu momčad. Sigurno neće igrati protiv Primorja i Mladosti - rekao je predsjednik Juga Goran Hrnić ne želeći ulaziti u razloge suspenzije, rekavši tek da je riječ o nesportskom ponašanju koje je više puta ponovio.

Sve je počelo za vrijeme utakmice protiv Medveščaka, a iako nitko iz kluba ne želi to potvrditi, Dobudu je suspenzija izrečena nakon što je 22-godišnji vaterpolist na treningu vrijeđao pomoćnog i kondicijskog trenera Deana Kontića.

Trener Elvis Fatović prijavio je Dobuda upravi i suspenzija je bila neizbježna budući da to nije prvi put da taj igrač čini ekscese. U siječnju prošle godine bio je sudionik velike tučnjave u jednom kafiću u Rijeci, a samo šest mjeseci kasnije izbornik Rudić ga je suspendirao radi noćnog izlaska u Portugalu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije