Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Jug CO s Partizanom i Olympiakosom

Jug CO
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
31.08.2017.
u 00:30

– Dobili smo tešku skupinu, puno težu od one druge u kojoj su dva izrazita favorita, ali ostali su slabiji.

U novoj sezoni Lige vaterpolskih prvaka hrvatski prvak dubrovački Jug igrat će u skupini A u kojoj su još grčki Olympiakos, španjolska Barceloneta, njemački Hannover, moskovski Dinamo i beogradski Partizan. U skupini B su Szolnoki, Pro Recco, Spandau, Nica, AZC Alphen i Steaua. Još po dva sudionika dat će kvalifikacije u kojima će nastupiti i Mladost i Mornar.

– Dobili smo tešku skupinu, puno težu od one druge u kojoj su dva izrazita favorita, ali ostali su slabiji. Kod nas će se voditi velika borba za svaku poziciju, ali to je i fantastičan izazov – kaže Jugov trener Vjekoslav Kobešćak

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
07:54 31.08.2017.

Grupa balkanske brače..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije