Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO PA DOBIO OTKAZ

Jozaku otkaz, na klupi poljskog velikana mijenja ga još jedan Hrvat!

Romeo Jozak
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/4
15.04.2018.
u 08:17

Jozak momčad ostavlja na drugom mjestu na 31 kola s 54 boda, jednim manje od Lecha, dok je bodovno izjednačen s Jagiellonijom.

Romeo Jozak nakon sedam mjeseci dobio je otkaz na klupi varšavske Legije.

Hrvatskom stručnjaku presudio je domaći 0:1 poraz od  Zaglebieja. Bio je to treći poraz Legije u posljednja četiri prvenstva kola čime su ispustili vrh poljskog prvenstva.

Jozak momčad ostavlja na drugom mjestu na 31 kola s 54 boda, jednim manje od Lecha, dok je bodovno izjednačen s Jagiellonijom.

Momčad u kojoj igraju i Domagoj Antolić te Eduardo da Silva i u nastavku sezone vodit će Hrvat, dosadašnji Jozakov pomoćnik, 45-godišnji Dean Klafurić.

Komentara 4

IK
Ikonoklast
12:13 15.04.2018.

Kako je ono pisao jutarnji i sportske kad je bio u dinamu? Bore se za njega Arsenal i Manchester...Ali uvijek je obavljao dobro svoju zadacu za gazdu. Eto,Pulisic danas igra za S.A.D. al sto ima veze kad je jozakova u-17 i u-15 znala imati u prvih 11 sve igrace dinama i lokomotive...to je nas Jozak. Sad brzo nazad u HNS ili Dinamo. Ako ga ne preotme Real Madrid.

TA
tarzan
08:32 15.04.2018.

Tko ovog izmisli za trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije