Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Izbornik Srbije optužio igrače: Bančili su po Zagrebu, čuvala ih je policija

Jovica Cvetković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.02.2018.
u 14:09

"Doznao da je sedam igrača rezerviralo povratne karte za Beograd nakon prve faze natjecanja"

Izbornik srbijanske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković podnio je izvještaj tamošnjem savezu nakon Europskog prvenstva koje se početkom godine igralo u Hrvatskoj. Srpski telegraf piše da je Cvetković optužio svoje igrače za nedisciplinu.

"Moji igrači su se provodili u Zagrebu do ranih jutarnjih sati umjesto da se koncentriraju na utakmice druge faze Europskog prvenstva. Nezadovoljstvo poremećenim planom odlaska pojedinih igrača kući odmah nakon prve faze reflektiralo se izlascima po noćnim klubovima Zagreba do ranih jutarnjih sati, za koje sam saznao dan pred utakmicu s Bjelorusijom. Novinari su znali za te izlete, a i ja sam dobio potvrdu od hrvatske policije, koja ih je pratila i brinula se za njihovu sigurnost po noćnim klubovima", navodi Cvetković te dodaje:

"Neugodnim iznenađenjima nije bilo kraja. Prije odlučujuće utakmice s Islandom Petar Nenadić rekao je u intervjuu za dansku televiziju da više neće igrati za reprezentaciju. Istovremeno sam doznao da je sedam igrača rezerviralo povratne karte za Beograd nakon prve faze natjecanja."

Igrači tvrde da navodi izbornika nisu točni.

- Ništa od toga nije istina. Ni jednu večer nisam izašao. To može potvrditi moj cimer Nemanja Ilić, kao i Petar Nenadić s kojim sam svaku večer sjedio u sobi. Neka izbornik pokaže tu potvrdu hrvatske policije da su nas čuvali, ali sam siguran da je nema - rekao je Darko Đukić.

Inače, Srbija je na Euru  u Hrvatskoj osvojila 12. mjesto od 16 reprezentacija.

Komentara 3

DE
desperadikus
16:19 21.02.2018.

Konji u Zagreb konji iz Zagreba. Kako ti kao trener neznas gde su ti igraci . Gde si ti bio spremao taktiku.

DU
Deleted user
15:56 21.02.2018.

Jbga prika, ti si ljut kaj tebe nisu zvali. Da jesu, onda bi to bio team building. 😉 Ajde ne cvili i ne drukaj, vidiš da nemaš autoriteta. Odi u stilu, a ne kao druker.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije