Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA LJETO

Jovanović potpisao predugovor s Liverpoolom

Milan Jovanović
AFP
03.02.2010.
u 13:21

Napadač Standarda iz Liegea i srbijanske nogometne reprezentacije Milan Jovanović (28), prema pisanju otočkih medija, potpisao je predugovor s Liverpoolom te će u lipnju karijeru nastaviti u klubu s Anfielda.

Jovanović je igrač Standarda od 2006. godine, a na kraju sezone istječe mu ugovor te bi tada, prema Timesu i Sky Sportu, trebao prijeći u redove Liverpoola.

Navodno je interes za bivšim nogometašem moskovskog Lokomotiva, Šahtara iz Donjecka i Vojvodine pokazao i Milan, ali je Liverpool bio brži i konkretniji, iako zasad nisu poznati detalji dogovorene suradnje.

Milanović je ove sezone zabio 10 golova u 19 odigranih utakmica u belgijskom prvenstvu, a osvojio je nagradu belgijskih sportskih novinara za najboljega nogometaša Jupiler lige za 2009. godinu.

Za srbijansku reprezentaciju Jovanović je dosad odigrao 23 utakmice i postigao je 17 pogodaka.

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
16:08 03.02.2010.

kome puca K---c gdje igra taj Srbim što se mene tiče može iči i tunguziju dali nema VEČERNJI pametniji vijesti neg gdije Srbi igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije