Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac i trener
Povratak na članak

Joško Vlašić: Neka se Elkasević javi nakon što stvori nekog atletičara!

Edis Elkasević, trener Sandre Perković, nakon što je ona osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu u Dohi, rekao je u jednom trenutku da je nezadovoljan što Hrvatski olimpijski odbor dvostrukoj olimpijskoj pobjednici financira jednog trenera, a Blanki Vlašić dvojicu

Komentari 5

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:26 09.10.2019.

Joško laže, nema pravilnika koji određuje da se jednom sportašu plaćaju 2 trenera. Na kraju krajeva Joško Blanki nije trener, njen trener je Bojan Marinović, a Joško je samo tata koji vodi projekt svoje djece i voli se eksponirat u medijima. Takvih primjera u HR sportu ima mnogo, HOO sve zna, ali boli ih briga kao i svie ostale koji su u državnim firmama. Sramota je da treneri koji idu u Tokio nisu plaćeni, a treneri koji već 3 godine nisu odradili trening uredno primaju na stotine tisuća kuna. u upravljanju državnim novcem od strane državnih službenika ovo nije ništa čudno

VL
BZ
Branko Zajec
01:56 09.10.2019.

Upravo taj detalj da je Blanka već nekoliko godina bez nastupa i da je pokazala interes za drugi hobi vezan uz Crkvu , isprovocirao je trenera Sandre Perković. On radi ozbiljan posao i nije u redu da ga otac Vlašićić svojim komentarom vrijeđa. Nisam zbrajao koliko je koja sportašica osvojila medalja , ali istina je da nekoliko godina Blanka se ne takmiči. Otac Vlašić i drugi trener uredno primaju visoku plaću.

VL
ZI
zip123
08:35 09.10.2019.

Stvorio si,ali kako to da samo clan tvoje obitelji kod tebe moze uspjeti?

VL
OB
ObrenM
08:03 09.10.2019.

Edis je zasluzan za Sandru kao i ja osim sto je gnjeci.Nju je stvorio trener pok.Ilija,koga je ona odbacila kao staru krpu,a to mu je i bila smrtna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.